Us voleu posar en contacte amb l’equip de Cerusa?

Si us voleu posar en contacte amb l’equip de Cerusa, ens posem a la vostra disposició. Només heu d’utilitzar un dels canals que us facilitem just aquí sota o venir a consultar-nos personalment al nostre taller a Granollers, capital del Vallès Oriental.

On ens podeu trobar

C/ Navarra, 83-85, Granollers (Barcelona)

Envieu-nos qualsevol consulta

info@cerusarestauracio.cat

Som a la vostra disposició

609 05 82 99

i

662 33 08 77

Com arribar?

Les principals vies d’accés amb cotxe a Granollers són la C-33 des de Barcelona, l’AP-7 des de Sabadell/Terrassa o Girona i la C-60 des de Mataró.

Pel que fa al transport públic, el taller es troba a 10′ a peu de l’estació d’autobusos de Granollers i a la mateixa distància de l’estació de rodalies de Granollers Centre el que fa que aquesta sigui també una bona opció.

Per una banda, si s’utilitza el tren, a l’estació de Granollers Centre paren els trens de la línia R2 Castelldefels – Granollers Centre i la línia R2 Nord Massanet-Massanes – Aeroport. Des de Girona també s’hi pot arribar utilitzant un tren regional.

Per altra banda, a l’estació d’autobusos operen les empreses de Sagalés, Sarfa i Transports Públics de Catalunya. Les línies més importants que paren a aquesta estació són la 400 i la e13.