Els nostres cursos de creació artesanal al vostre abast

A Cerusa us oferim cursos de creació artesanal a Granollers. Els nostres cursos estan pensats per a aprendre de manera didàctica i per a diferents franges d’edat. Tenim una oferta molt variada, des de cursos d’enquadernació, d’iniciació a l’aquarel·la, fins a tècniques creatives com el gravat o el marbrejat. A cada curs et donem el material i una guia interactiva per alumne.

El nostre objectiu és ensenyar per mitjà de cursos creatius, on l’alumne descobreixi les tècniques creatives que proposem i les pugui posar en pràctica amb la finalitat de fer les seves pròpies creacions.

Per altra banda també podeu solicitar l’organització de cursos grupals fora del nostre taller. Només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres i fer-nos saber la vostra proposta. A partir d’aquí, nosaltres ens encarreguem d’adaptar-la a les vostres necessitats.


Cursos de creació artesanal: curs de corona floral

Fes la teva pròpia corona floral

En aquest curs aprendreu la tècnica de la pintura amb aquarel·la, que inclou la tècnica de l’aiguada, el degradat, la mescla de colors, el color uniforme, el marbrejat amb aquarel·la i les tècniques mixtes.

També posareu en pràctica aquests coneixements il·lustrant i decorant mitjançant marcadors i bolígrafs, flors i motius vegetals per a crear i composar les seves pròpies garlandes florals. Amb aquest objectiu, s’entregarà una guia interactiva il·lustrada per cada alumne a l’inici del curs.

Cursos de creació artesanal: curs d'enquadernació flexible amb alumnes.

Enquadernacions flexibles

El curs permet aprendre a l’alumne a fer enquadernacions de tapa tova des de zero.

Ensenya les terminologies i estris que s’utilitzen en el món de l’enquadernació artesanal. Així l’alumne podrà iniciar-se en el món de l’enquadernació, posar en pràctica la seva destresa i endur-se les seves pròpies llibretes.

Cursos de creació artesanal: curs d'estampació amb linoli.

Estampació amb linoli

L’alumne podrà conèixer la tècnica del gravat i en específic la del gravat sobre linoli. Participarà activament en el disseny, procés i resultat final de la seva pròpia creació.

Així, posarà en pràctica la seva traça en l’ús de les eines que s’utilitzen a l’hora del gravat sobre linoli.